}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, July 16, 2012

Mixer dan Oven

Dah lama mencari 2 benda ni, Mixer dan oven. Asyik tertangguh jek nak beli. Tunggu promo, tapi tak gak beli2.

Masa beli baju raya Ammar dan Akid kat JJ bukit Raja, ajakla encik usrule gi kat bahagian elekrical. Ingat nak cuci mata je kan. Sekali amik kaw...!! Oven jenama MISTRAL, RM299.00! 52liter ok. Ulang suara sekali lagi. 52L!

Pastu bukan tu jek. Oven tu ader fungsi panggag dan putar. Ala..macam ayam golek tu. Boleh masuk max 5kg..sapa x mau kan.. :p

Apalagi, dan2 tu gak kitaorang beli. Mixer pun ader sale. Jenama cornell.

Haa.. niat hati nak buat red valvet and pavlova. So, kalau dah buat nanti aku upload ye. Bila tu..tak tau la.. ~wink~



7 comments:

nur easy said...

syok nya.. leh buat biskut raya banyak2...;)

MyRule said...

easy, x tau lah kalau sempat ke x. dgn both AH ni :)

atulhani said...

wowweee.. semangat nak raya nih.. bagus2.. nanti dah buat pavlova jangan lupa org shah alam ni yer.. ehem!

Nens Collection said...

berkenanye dgn ketuhar tu..ari2 ayam tergolek la dear dibulan pose ni..;)

MyRule said...

atul, entah bila la siap pavlova tu heheh

nens, sekali pun belum tentu yang. unless la kalau ader family yang dtg buka kat umah. kalau setakat kitaorg dua org ni panggang ayam biase2 je

song nian said...

nak tanya sikit, oven ini banyak haus elektrik tak? bil akak naik tinggi tak? akak tau tak brand apa punya oven lebih jimat elektrik?

MyRule said...

Haus? Guna electric ke maksud sis? Standard je. Tapi akak guna pun jarang2. So x effect sgt la. Bab yang mana jimat tu akak x sure plak. Tapi barang electric yang memanaskan memang kuat elektrik