}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Sunday, February 10, 2013

Stock susu free

Salam semua...

Ni stock citer lama ok! Last year..dalam bulan 10 kot, dapat msg dari co. Susu pasal anak yang cerewet makan. Dia suh reply msg tu. Kalau bertuah, dia akan pilih untuk bagi 3 bulan stock susu S26 for picky eater.

Jadi, disebabkam Ammar kan sangatlah x mau makan aku pun reply la.

Then masa bulan nov, dapat call dari diaorang. Rupa-rupanyer terpilih untuk dapat stock susu free tu. Waaa..best tau. Jimat ooo...

Then masa time nak ambil tu kena ambil sendiri kat Jaya 33. Mula2 ingat nak suruh encik usrule yang amikkan sebab sebelah je ngan opis dia, tapi tak boleh plak.

So, gi la sorang2. Nasib baik masa tu mak aku ada sini. Jadi, dia jaga ammar n akid kat umah.

Kitaorg survey kat tesco satu kotak s26 for picky eater tu rm38.90 for 400g. Kitaorg dapat satu katon. So memang jimat la. Dan yang paling best, ammar selamba je minum susu tu. Bab susu memang dia tak memilih. Semua dia belasah je. Legaaa...  :)

No comments: