}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, February 22, 2013

One year old!

Salam Jumaat semua..

Yeahh!! Selamat Hari Lahir Akid Hadi :-p

Wee luv uuuu

Semoga jadi anak yang Soleh. Hidup dan Mati di dalam Islam.




Tapi Akid demam plak arini :(

Pagi tadi terbangun pukul 3, terasa Akid main-main kat sebelah. Ingatkan dia nak susu. Peluk dia. Panas plak badan dia. Bagi susu, cek suhu then bagi ubat demam. PAstu bagi susu balik. Lama gak baru dia tido. Then pukul 5 terjaga lagi, makin panas kepala dia. Amik cool fever and tampal. Bangun pagi tadi dah kurang panas tapi still demam lagi.

Perkembangan Akid umur setahun ni

1. Dah boleh berlari... :) tapi still tak tegap lagi la. Jatuh2 gak.

2. Tau salam and cium tangan

3. Boleh naik dan turun motor and kereta mainan sendiri




4. Suka naik motor. Banyak kali gak bila nak keluar jalan naik keta, dia pegang pintu keta. Tak mau masuk.    Nak naik motor..

5. Dah tak takut kat orang sangat.

6. Selalu main kejar2 ngan abang dia. Gaduh pun selalu...huhu

7. Faham arahan yang simple.

8. Tak nak main mainan bayi seusia dia. Nak main apa yang abang dia main jek.

9. Suka sangat copycat apa abang dia buat..huhu..

10. Last but not least..dah sebut mama..heheh

5 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Akid geng dengan abang ye.. copy semua abang buat

Ann Ilias said...

Happy 1st Birthday Akid Hadi!
:))

antalya said...

happy besday akid. be a good boy ok

mama ila said...

heppy birthday akid hadi!!!! =)

Noli@Ibu Wafa said...

dh besar dh..sekejap jer..hb budak besar..hihi