}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, February 6, 2013

Ammar jumpa Thomas, Akid jumpa Barney.

Salam semua...

Kita skip banyak citer ok.

Kita lompat kat citer jalan2 minggu lepas.

Minggu lepas masa cuti federal tu kitaorg ngan ipar2 n biras telah menyerbu legoland and little big club.

Ngan muka selamba amik cuti hari khamis tu. Aku cuti la sebab KL kan. Tapi encik usrule x cuti. So dia dipaksa amik cuti khamis dan Jumaat.

Kitaorg gerak Khamis pagi. Pagi2 lagi ammar n akid dah bangun and mandi. Kitaorang janji ngan adik encik usrule kat highway.

Gerak pukul 7 lebih sampai JB dalam kol 12. Kitaorang singgah lunch kat Mydin Nusajaya. Lepas tu terus shoot ke Little Big Club ot Hello Kitty Town. Tapi kitaorg masuk Little Big Club je sebab ammar, akid and kazen diaorg Atif kan boys. So, macam x sesuai la plak nak masuk Hello Kitty Town.

Erm..apa yang aku boleh cakap banyak yang x ready lagi. Dah tau tempah untuk kanak2 kena lah sediakan jalan yang friendly stroller kan?. Tapi non ado. Terpaksa mengangkat stroller naik tangga. Bukan satu bukan dua tau! Tiga stroller. Nasib baik semua stroller jenis payung. Tapiii..penumpang stroller domok2 hihi..

Dah tu..lift x siap! Waaa...terpaksa bawa stroller naik eskalator. First time buat ok. Bahayaaaa... 

Tapi nasib baik dah sampai dalam best. Masa sampai tu dalam setengah jam lagi ada Thomas show. So, ammar si kipas susah mati thomas dah standby. Masa Thomas keluar, dia jerit ttthoooomaaaaasss..hahaha

Dia siap jerit2 kat thomas. Reaction dia memang pricelessla. Macam org jumpa cinta hati heheh.

Orang tak ramai, so memang sangat best la kan. Boleh buat macam umah sendiri. Akid plak jumpa si Barney pujaan hati.

Kitaorg masuk kejap je. 2 jam lebih. Bayaran rm50 untuk satu park for Malaysian. Kalau amik ngan hello kitty town rm80.

8 comments:

nur easy said...

bestnya dapat jumpa barney..;)

atulhani said...

seronok kan bawa budak2 ni jalan.. eh akid dah pandai jalan ker.. dia belum setahun kan..

MyRule said...

Best.. u kan dah dekat tu..gi la bawa AF

MyRule said...

Ouchhh! Nampak sgt dah lama mummy dia x update perkembangan bebudak ni. X sempat huhu....

aha..dah boleh larik2 dah. Dia boleh jalan masa 9 bulan. Hujung bulan ni baru setahun :)

CikNaa said...

comel.. same je kepala :)

antalya said...

so camne besday surprised plan tu menjadi tak? kek ke pizza?

MyRule said...

Haha.. itu x letak gambar ngan babah diorg...lagi la sama

MyRule said...

Yun, jadi. biras n adik ipar sponsor cheesecake. Tapi yang suprise ada 2 nama. Nama i n hubby. Actuaally, kitaorgnyer besday beza 6 hari jr..hihi