}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, February 18, 2013

Legoland

Sambung citer holiday lagi. Hari pertama kan kitaorg gi jumpa Thomas, hari kedua kitaorang gi Legoland plak.

Ok gak la, tapi macam paling sesuai untuk bebudak sekolah. Masa kitaorang gi tu, KL je cuti, so memang lengang. Tak ramai orang.

Disebabkan tak ramai and tak banyak game yang sesuai untuk ammar, jadinya satu game dia naik 2,3 kali hehe

Aku plak sempat la naik roller coaster ngan encik usrule. Boleh peluk ketat2. Anak2 biras jaga jap.

Memang panas gile. Sangat panas. Tapi akid relaks je aku tgk. Boleh tido dalam stroller. Ammar pun siap tak nak balik. Time nak balik tu dah pukul dekat pukul 5. Kena kejar dia ajak balik. Masa tu dah nampak akid penat dah. Aku pun dah penat. Atif, kazen ammar dah surrender awal lagi.

Kesimpulannyer, memang kitaorg enjoy la. Even x banyak game ammar boleh main, tapi dia enjoy sgt2. Pastu mana2 game yang dia boleh main memang dia main betul2 :)

No comments: