}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, February 14, 2013

Erk...34

Cerita 1

Sessi pengenalan diri masa masuk keja. Cerita telah dialih bahasa hehe

Boss omputih : baper lama kamu keja dah?

Aku : saya ada 10 tahun pengalaman dalam bidang IT.

Boss omputih : really..kamu start keja umur bape? 12 ke? Hahaha

Aku : i dah 34 tahun boss...

Boss : what??

Cerita 2

Intern : umur you berapa?

Aku : teka la.

Intern : fresh graduate eh? 25?

Aku : erkkk...34

Cerita 3

Officemate : u muda 2 tahun dari i ek?

Aku : muda? Dalam hati...aku tua 6 tahun la dari ko.

Cerita 4

Manager dept lain : itew malay girl, budak intern ka?

Intern : no la, dia staff la. Dah ada 2 kids dah.

Manager : arrr...i tot dia intern...

Ok..ok...sila jangan muntah ye. Citer kat atas adalah kisah benar. X de edit :)

Berlaku dalam masa seminggu dua aku masuk keja aritu.

Just nak bagitau 28 jan aritu aku genap 34 tahun... :)

Perasaan? Macam2! Memikirkan masa hadapan...pk anak2 etc. Tetiap tahun camtu.

Apa2 pun just berdoa diberikan yang terbaik dariNya. Ameen

12 comments:

atulhani said...

Hi.. patutnya saya panggil awak kakak.. tak sangka awak 34.. ingatkan sebaya saya.. saya 31 tahun ni hihihi

Hanna said...

awet muda tu :)

nur easy said...

hehe bukan senang dpt compliment cam tu.. pssttt apa rahsia? ;0

MyRule said...

Hahaha...x per2. Rasa muda jap :)

MyRule said...

Hanna...rasa je macam awet muda..tapi x awet muda pun hihi

MyRule said...

Ala..x de rahsia la. lambat matured. I think memang ikut gene la... :)

azian abdullah said...

seriously? kak zatul ker? :p

MyRule said...

macam pelik je word kak kat depan tu :p

Maria Rajab said...

wow... hi kakak..hehe

Datin glam said...

Look young and immature is two DIFFERENT thing.

chill.

MyRule said...

Hi adik...hehe

MyRule said...

Different but synonym :)