}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, September 13, 2012

Raya KAMI ver 3.0

Salam semua..

Masih beraya ke?

Ok, kali ni gambar raya ke7 plak.

Raya ke7, pagi2 lagi kami dah bersiap mau balik Shah Alam. Siap2 bungkus makanan yang nak dibawa balik. Kemas baju semua.

Tetiba, encik usrule ajak lalu jalan lama (tak masuk highway). Aku ok jek. dulu2 masa zaman student pernah je buat.

Banyak orang jual lemang masa lepas Simpang empat sehinggalah ke Rembau. Kereta tak banyak sangat. just nice. Lepas seremban kitaorang masuk LEKAS. Then keluar PAJAM. Nak gi beraya rumah Kaklong aku. Ikut GPS, entah ceruk mana dia bawa masuk. Tapi bestlah, jalan kawasan kanpung betul.

Kitaorg sampai Bandar seri Putra dekat pukul 12. Kaklong tengah masak. Abangah pun ada. Lepak2 sambil makan tengahari kat rumah kaklong. Petang tu Bangah ajak raya rumah dia. Nak celebrate besday dia and anak dia yang jatuh pada hari tu. Diaorg ni kongsi besday tau..


















3 comments:

Nens Collection said...

ololo..comot2 makan kek..hehehe
seronoknyer sume org..;)

MyRule said...

hi nens, dia pun antu coklat macam mummy dia tau ;)

iedchan said...

sopan sangat zuraidah duduk..hehe