}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, July 25, 2011

GM Klang

Korang2 yang dok area Shah Alam or Klang pernah dengar GM Klang x?

Haaa… kitaorg dah gi sini 2 kali dah. Before that kitaorg pernah gi GM kat Chow Kit.
Staff encik usrule yang bawa kitaorg. Staff dia meniaga kecil2an. Actually post ni bukan mau potong sahabat2 kita yang meniaga online tau.

Ini just untuk membantu saper kengkawan yang rajin dan mau berjimat.. J

Ok..GM Klang and Chow Kit ni memang tempat pemborong.
Kebanyakan diorg amik kat GM ni then jual online.

Tapi, kat sini kita kena beli banyak baru dapat murah.

Ok..contoh!
Macam Ammar punyer  Tating kan?


Ammar dan Tating

Aku beli online. Survey punyer survey, paling murah dapat RM20 without delivery.

Tapi Kat GM ni aku Tanya, beli minima 3 ekor = sekor jatuh dalam RM12.
Murah kan?
Tapi kena beli min 3 la.

Kalau setakat mau pakai sekor jek, better beli online la kan.

Lagi satu.. Baju pyjama GAP yang ader wording I Love Mummy, Mommy little helper and etc tu.
Online aku pernah beli time sale 3 helai rm72 termasuk pos.

Semalam aku beli kat GM, 6 helai = RM 96 (actually boleh dapat RM90 tapi kedai yang offer RM90 tu x banyak choice)




Antara design yang aku beli untuk Ammar


Aku beli campur2 design and size.
Ader banyak lagila..romper2 baby, mainan and baju.
Aku just beli baju tido untuk Ammar pakai masa raya nanti je.
Bukan utk baby jek.. untuk org besar pun ada, Peralatan rumah etc.

Konsep dia kena beli banyak. Baper banyak tu depends pada jenis barang dan kedai.



Ooo..BUUU (lembu ini x dibeli kat GM) hadiah dari CIK INA

11 comments:

atulhani said...

bagus info ni.. penah nampak signboard GM ingatkan menda apa.. nanti awak bagi la map... kekekeke.. semua nak kena suap...

atulhani said...

xpe2.. dh google dan dah jupe map.. ;)

MyRule said...

Sorry lambat reply.. Kalau u nak senang u lalu jek LKSA tu..heading to Pulau indah..kira masuk KESAS. Then nanti kuar kat Bukit Tinggi. GM tu sebelah kanan. JJ bukit Tinggi tu sebelah kiri.. :P

Mrs Nageb said...

Yuhuuu..nice..nice...rasa cam nak pegi puloppp..

MyRule said...

Mrs NAgeb.. Gi je la.. Baju baby girl sgtla banyak... jeles i.. :P

Nur said...

baru nak tanye lembu beli kat situ ke hahaha comel la lembu tu..

i heard jugak pasal GM tp biaselah ingatkan barang2 brand entah ape2. maka nak kene pergi lah ni

MyRule said...

Nur.. lembu tu my sis bagi. Tapi i perasan gak, kat situ ader gak jual kengkawan lembu tu..tapi x tanya plak harga.. :p

Gi..x gi rugi.. :)

Princess Cindellyna said...

kalau dekat leh g... tp cam jauh tu.. huhu

MyRule said...

oo..u kat putrajaya ek.. GM ni kat area chow kit pun ader tau..

azian abdullah said...

waaa...tating. najla punya bubu a.k.a tating tu br jer hilang kat midvalley. huhu. kat gm klang jer ke ade zatul? chow kit ade? jauh lah pulak nk kesana...

MyRule said...

Ala..siannyer najla. Kalau u rasa jauh u beli bubu online kat sini http://www.gifts-h.com/

GM chow kit dekat tu dekat2 area HQ Transnasional. Situ x banyak kedai baby. LAgipun tempat dia crowded skit and bertingkat2. Parking pun kena bayar. GM Klang selesa skit.