}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, October 21, 2014

DUGROSTAR - FINALE


Salam semua.. Kali ni nak cerita pasal finale Dugrostar plak. Boleh refer kat bawah ni, ada senarai tempat dan masa. Kalau macam kitaorang paling dekat sekali kat Sunway Pyramid la. Yeahh! ada alasan nak gi shopping :)

Sape2 yang free, jom kita pergi ye. Bawa anak2 sesekali. Macam2 aktiviti menarik..sesuai untuk satu family.

DAN LAGI BEST ADA HADIAHHHHH :)

Nak register lagi pun boleh..mana tau..bakal bintang yang menyerlah adalah anak anda..ye mana tau kan..bakat tersimpan. JADI...apa lagi..siap sedia dari sekarang tau. Jangan malu2...heheh


Haa..selain tu, kita ada special skit... Saper nak tengok video Ammar Hafiy joget tarian Dugrostar? Hahaha..puas mummy tunjuk ajar sifuuu..tapi takdernyer...camtu gak yang dia joget. Nak gelak guling2 pun ada..tapi sebab anak sendiri..redha je la.. :)










Kalau nak tengok video Link dia kat sini





FAKTA-FAKTA DUGROSTAR™


·         Raikan kualiti bintang kanak-kanak dengan Dugrostar™, iaitu platform seni persembahan mengujakan anjuran Dugro®, jenama susu formula untuk kanak-kanak membesar. Pertandingan ini bertujuan untuk mendorong kanak-kanak mencungkil potensi diri mereka sepenuhnya dan mempamerkan bakat mereka kepada seluruh negara!


·         Kini, seramai dua ratus lapan puluh (280) finalis muda akan disenarai pendek untuk peringkat seterusnya yang melibatkan persembahan langsung di tujuh pusat membeli-belah di seluruh Malaysia yang akan diadakan dari 24 Oktober hingga 16 November. Di setiap lokasi, pemenang Hadiah Pertama, Kedua dan Ketiga bagi setiap kategori umur akan memenangi hadiah yang hebat, manakala kesemua finalis akan menerima hadiah menarik sebagai tanda penghargaan di atas hasil usaha mereka!


Venue
Date
KB Mall, Kelantan
24-25 Oktober 2014
Plaza Merdeka, Sarawak
31 Oktober-2 November 2014
Sunway Pyramid, Selangor
31 Oktober-2 November 2014
One Borneo, Sabah
8-9 November 2014
Mahkota Parade, Melaka
7-9 November 2014
KSL Mall, Johor Bahru
7-9 November 2014
Queensbay Mall, Pulau Pinang
14-16 November 2014
·       

        Program di pusat membeli-belah, yang dijadualkan setiap hari 10.00pagi-10.00malam, juga termasuk promosi yang menarik, pelbagai aktiviti-aktiviti seperti Langkah Tarian Dugrostar™, Beat Dugrostar™, dan aktiviti mengambil gambar sekeluarga serta booth video Dugrostar ™ dimana anak anda masih boleh mendaftar untuk menyertai kempen ini dan memenangi hadiah-hadiah menarik yang lain!

·         Untuk maklumat lanjut tentang Dugro® dan Dugrostar™, layari www.dugro.com.my atau hubungi Dumex CareLine di 1-800-38-1038.


Datang...Jangan tak datang!

No comments: