}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, September 30, 2014

Flexworklife.my

Ok..ni ada berita baik buat mak2 yang berhenti kerja sebab nak jaga anak sendiri kat umah, tapi x mau ilang skill, nak buat duit poket gi shopping or nak keja yang flexi masa dia..tak pun nak cari co. yang mother n baby friendly. Haaa..boleh try kat sini www.flexworklife.my

Actually benda ni baru lagi, so tak banyak lagi co. yang join. Tapi takpe, korang boleh usha2 dulu. Mana yang sesuai, boleh apply. Pastu yang menarik ada article and rujukan untuk mak2 yang nak keja balik ni. Ada link2 yang menarik utk kita baca.

Ni pun aku tau masa gi JJ avent, ada sorang ni dtg approach and promote website ni. Siap bagi pamplet lg. Aku apa lagi..memang happy la sebab keinginan nak keja balik tu ada, tapi memandangkan Hanin kecik lagi and susah nak cari orang yang sesuai, so pendamkan je la.

Ok..gi tengok tau...daaa...


No comments: