}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Saturday, January 12, 2013

New- Bumble bee milk storage RM30

Asyik entry jual barang je kan? Korang jgn bosan plak tau.

Tuan rumah tengah mengadjustkan diri dengan working life and mummy to 2 org budak botak ni. Penat ooo..balik melepek jek. Tido awal memanjang. Nanti i up satu entry as working mummu ye... :)

Ok...ni i nak jual botol Bumble Bee storage milk. Rm30 jek tak termasuk pos. Kalau nak COD area Shah alam boleh aja. Lagi aku suka. Satu kotak ada 10 botol. Harga asal Rm38.90.

Kalau berminat call/sms/whatsaap 0122850892

Macam biasa, kita akhiri dengan gelagat budak domoks yang baru saja botak :)




Thursday, January 10, 2013

Medela Freestyle to let go RM1400

Mau Let go ini plak....Murah tau sebab waranty setahun and hanya pump n corong je yang dah pakai. Yang lain masih suci lagi..

Condition: 9.9/10 (Pakai 2 kali saje around 20 min)
Price: RM1450
Reason To Let Go: Tak sesuai dengan jiwa
Waranty :  Hingga January 2014
Harga Saya: RM1400 with postage

Barang:
• Compact pump with digital display and timer
• Attractive tote bag (tak pernah pakai lagi) 
• 4 pcs 5oz BPA-free breastmilk bottles  (tak pernah pakai lagi)
• 1pc wide base nipple and travel cap  (tak pernah pakai lagi)        
• 2 pc 24 mm PersonalFit breastshields
• 2 pc 27 mm PersonalFit breastshields  (tak pernah pakai lagi)        
• Removable cooler bag (tak pernah pakai lagi)
• Contoured ice pack (tak pernah pakai lagi)        
• Hands-free kit and mobility accessories
• Power cord & charger
• Rechargable lithium-ion battery




Interested?

SMS/Whatsapp : 0122850892
COD: Shah Alam
Emel: carretem@gmail.com

Sunday, January 6, 2013

Autumnz cooler bag dan ice pack to let go

Salam semua...

Ok.. ada 2 barang aku nak let go lah. Autumnz cooler bag dan juga ice pack.

Kedua2nyer baru beli x sampai seminggu and baru pakai sekali je. Kan aku baru start keja baru. Tu yang beli. Konon2 la nak bawa medela mini E dalam cooler bag tu...sekali aku rasa macam leceh je nak bawa cooler bag. Pastu aku masukkan ice pack dalam bag pack aku...lagipun opis aku sejuk. Travel 1 jam je...naik lrt...pastu naik motor, so susu boleh tahan lagi la.

Tetiba...aku buat keputusan yang dah lama aku pendam..setelah budget diluluskan oleh encik usrule, aku beli pam lain yang mana datang sekali ngan cooler bag and ice pack..:-D

So, aku x mau semak kan stor umah aku. Aku let go murah2 je. Dedua benda aku bagi rm70. Pos free la. Tapi kalau mau COD area Shah alam or kat area lrt Asia Jaya to Dang Wangi lagi best.

Whatsapp or msg aku ek kalau nak 0122850892





Tuesday, January 1, 2013

Selamat tahun baru!

Salam semua...

Lama tak update blog... Lately macam selalu je baca intro tu kan hihihi

Ok..Selamat tahun baru buat semua :)

Selamat tinggal 2012 dan selamat datang 2013..

Semoga ia membawa kebaikan dunia akhirat buat kami sekeluarga.

Azam?? Err..apakah itew?  :p

Entah, aku jarang berazam bagai. Semua aku redah. Azam aku bila aku bila2 boleh. Rasa nak buat...aku buat je. Tak payah tunggu tahun baru.

Esok, 2 jan..aku akan join warga KL pepagi naik LRT gi keja. Ermm..tak pernah aku bayangkan aku akan join umat kl yang ramai tu naik LRT pepagi, masuk bangunan taraf menara, pakai baju korporat n setapak dua je ke shopping mall. Tak pernah ok!

Tapi kalau dah Allah tentukan perjalanan hidup aku camtu, aku terima dengan redha. DIA lebih tau apa yang terbaik. Meninggalkan comfort zone yang dah lama aku jalani.

Ammar and akid pun dah siap2 di well train dok ngan pengasuh. Everything so far nampak ok. Diorang panggil pengasuh diorang nenek wi and husband dia, tok ayah.

Dekat je ngan rumah. Dekat sikit dari school ammar. Kak wi tu dulu guard kat opis lama aku. Dah kenal dia since first day aku masuk keja situ. Anak dia yang bongsu pun dah masuk form 2. So, waktu siang dia je sorang tinggal kat umah. Pepagi antar ammar n akid , diorang x menangis. So lega la hati mummy dia. Kuranglah rasa bersalah nak gi kerja balik kan :)

Ps: doakan aku dapat sesuaikan diri dengan cemerlang di tempat baru tau :p