}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Sunday, January 6, 2013

Autumnz cooler bag dan ice pack to let go

Salam semua...

Ok.. ada 2 barang aku nak let go lah. Autumnz cooler bag dan juga ice pack.

Kedua2nyer baru beli x sampai seminggu and baru pakai sekali je. Kan aku baru start keja baru. Tu yang beli. Konon2 la nak bawa medela mini E dalam cooler bag tu...sekali aku rasa macam leceh je nak bawa cooler bag. Pastu aku masukkan ice pack dalam bag pack aku...lagipun opis aku sejuk. Travel 1 jam je...naik lrt...pastu naik motor, so susu boleh tahan lagi la.

Tetiba...aku buat keputusan yang dah lama aku pendam..setelah budget diluluskan oleh encik usrule, aku beli pam lain yang mana datang sekali ngan cooler bag and ice pack..:-D

So, aku x mau semak kan stor umah aku. Aku let go murah2 je. Dedua benda aku bagi rm70. Pos free la. Tapi kalau mau COD area Shah alam or kat area lrt Asia Jaya to Dang Wangi lagi best.

Whatsapp or msg aku ek kalau nak 0122850892





No comments: