}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, January 10, 2013

Medela Freestyle to let go RM1400

Mau Let go ini plak....Murah tau sebab waranty setahun and hanya pump n corong je yang dah pakai. Yang lain masih suci lagi..

Condition: 9.9/10 (Pakai 2 kali saje around 20 min)
Price: RM1450
Reason To Let Go: Tak sesuai dengan jiwa
Waranty :  Hingga January 2014
Harga Saya: RM1400 with postage

Barang:
• Compact pump with digital display and timer
• Attractive tote bag (tak pernah pakai lagi) 
• 4 pcs 5oz BPA-free breastmilk bottles  (tak pernah pakai lagi)
• 1pc wide base nipple and travel cap  (tak pernah pakai lagi)        
• 2 pc 24 mm PersonalFit breastshields
• 2 pc 27 mm PersonalFit breastshields  (tak pernah pakai lagi)        
• Removable cooler bag (tak pernah pakai lagi)
• Contoured ice pack (tak pernah pakai lagi)        
• Hands-free kit and mobility accessories
• Power cord & charger
• Rechargable lithium-ion battery




Interested?

SMS/Whatsapp : 0122850892
COD: Shah Alam
Emel: carretem@gmail.com

5 comments:

atulhani said...

laaa nape jual.. sy dahh pakai setahun.. mmg rasa sangat2 berguna... tp x serasi plak kat awak yer..

MyRule said...

Atul, rasa macam leceh la..banyak part. Bila bandingkan ngan mini e x jauh sgt masa dia. Output x beza sgt.

Lagi satu malas nak bawa banyak2 part. Dengan wayar2 accesories nak gantung tu i jadi serabut la :)

bab dia 2 fasa, ringan, lembut tu semua i x de prob. Bab byk part tu buat i pening heheh

atulhani said...

sy guna tanpa alat freehand tu.. so.. cuma ada corong parts (mcm BP lain gak).. masuk dalam cooler bag (sy guna cooler bag lain) sekali dengan botol dan ice pack.. pastu pam + tubing simpan dalam backpack.. so no hassle with me. masa pam tu pegang cam org guna spectra aje hihi. corong parts tu sy ada dua set hihi. satu pasang pakai.. satu pasang basuh.. and otherwise..

diri ini said...

hi.. masih available lagi ke? nak tanye memang remeh sgt ke nk pakai fs ni? and yang awk nk let go fs dari mana?

MyRule said...

Hi..dah jual lama dah. Agak leceh for me coz i travel by public transport, then x de tempat proper nak pump n kena pump kat bilik meeting. So, yes..agak leceh.