}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, October 23, 2013

Rezeki!

Salam semua..
Sangat lama tak menjenguk di sini. Hidup agak sibuk ngan 3 orang hero kat umah ni. Dengan kenakalan ammar and kemanjaan akid, memang tak dan la nak type panjang2. Time diorang tido la nak buat semua benda. Nak mop lantai, masak, makan etc. Weekend plak masa untuk jenjalan. Ye la..dah 5 hari terkurung dalam rumah :)
Siapa kata housewife relaks je? Ooo..tidak ok. Aku rasa masa kerja dulu lagi relaks dari sekarang. Niat still ada untuk bekerja. Bukan apa, buat back up untuk the domoks. So far, memang cukup apa yang encik usrule sediakan.
Ok..kan dah melalut. Sebenarnye nak bercakap pasal rezeki. Rezeki kami, Allah bagi anak2 yang sihat, kesihatan yang baik, kerja yang elok untuk si suami. Cuma kekadang tu..nama pun manusia gak kan. Bila tengok sekeliling, ada impian sendiri yang tak tercapai, tapi org lain dapat..skit jeles di situ. Skit je..hehe
Nama pun manusia kan. Tapi...bila ditenung, direnung..rezeki lain2. Allah bagi kita rezeki lain kat kita. Tak sama. So kena redha banyak2. Rezeki yang ada ni pun tak terkata banyaknye kan :)
Ok lah..nak merepek tu je. Tengah mencari mood berblogging y dah lama ilang..
Ok. Bye!



4 comments:

Zuraidah Butang said...

anak itu rezeki yg tak terkira..hahah

MyRule said...

Ye busu kidot...ur turn will coming soon..Allah bagi lambat skit..mana tau nak bagi double ka tripple ka..mana tau kan hehe

sharEna said...

lama x jenguk sini ^^

MyRule said...

Yee...tuan rumah pun lama x jenguk umah sendiri..hehe