}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, October 31, 2013

Terbayang Muar..terbayang makanan... :)

Kami dah di Muar...heheh...gelak jahat jap...

Ooo...heaven jap bila encik usrule kata dia cuti dari khamis sampaiiiiii laaa Selasa..haha

Balik kampung la jawabyer..apalagi la kan. Dah sebulan setengah x balik. Ulang sore..sebulan setengah ok!

Pagi2 subuh kitaorang dah gerak, ngan niat nak breakfast kat mee bandung. Sampai je bandar Muar, terus gi makan mee bandung n sate kat Abu Bakar Hanifah. Dulu...dulu2, masa zaman bercinta, kalau makan mee bandung kat sini sure kuah licin. Tapi sejak2 akhir2 ni memang kureng. Kuah x abis. Dan hari ni, memang last la kitaorg gi situ. Mee bandung masin ok!..rasa muak. Series x sedap. Kuah sate masam. Memang x la dtg lagi.

Next mission nak makan asam pedas telur ikan yang sangatla fresh kat Tanjunh Emas n gi makan berdua kat bentayan muahaha. Yang ni kena tunggu domoks tido dulu la.

Sabtu petang, kita sambung cari makan kat Melaka plak. Ok. Bye!

No comments: