}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, July 3, 2013

Cubaan untuk dating bertiga dengan domoks

Salam semua... :)

Kali ni nak update pasal cubaan berdating ke post office tesco bersama domokss :)

Patutnya, domoks kena gi umah nek wi, tapi..nek wi gi jalan2 ke JB. So, nak tak nak kena la bawa kan. Sebab nak pos 4 bedak arab yang orang order.

Mula2 plan nak gi kol 9. Awal2 x ramai org. Parking senang. Tapi, delay sampai pukul 10. Sbb ada org order bedak arab lagi. Tunggu orang tu bank in, pastu terus zaaasss.

Ok..pakaikan Akid kasut, so dia jalan sendiri. Akid dah boleh harap tau. Tapi jenuh la nak kejar. Sebab dia lari je.



Dalam kereta Akid duduk depan, abang ammar duduk belakang. And lupa nak bagitau. Akid memang dah x pakai carseat. Jangan tanyalah kenapa. Memang dia x mau dah. Macam abang ammar gak. Tapi nasib baik lah, dia memang boleh duduk behave kat seat ngan seat belt. Ammar pun duduk dia kat seat belakang dengan seat beat. Cuma kena layan ammar berceloteh la.

Sampai tesco je, cari parking kat pintu masuk yang direct dengan post office. Pastu amik troli. Kuarkan akid, then baru masukkan ammar. Aku memang x bawa handbag. So, purse, handphone semua letak kat bag chungginton ammar :)

Sampai post office, orang x ramai. So, urusan berjalan lancar. Bagi ammar tgk tab then settle.

Pastu naik kat supermarket. Nak beli shampoo. Abang ammar macm biasa la kan. Dia memang tau, tempat mainan kat mana. Mula2 tu dia nak lori simen besar harg rm20. Nak beli kwna beli 2 la kan. Ooo...tidak. bukan apa, kat umah ni dah banyak lori kereta semua.

So, beli la sebiji ambulance ngan bas mini.

Masa on the way balik, singgah jap beli subway untuk brunch. Sebab bawa diorang berdua ni comfirm tak boleh singgah mana2. Tengah2 nak beli tu, nampak Akid dah terlentok dalam troli. Adeiii... Terpaksa dukung akid sambil tolak troli. Nasib baik barang skit je. Berpeluh gak weii. Akid berat ooo. Sampai pagi ni sakit tangan..huhu..

Kesimpulannya, memang boleh kuar dating lagi dengan domokss :)











posted from Bloggeroid

No comments: