}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, April 29, 2013

Menuju puncak....

Salam semua..

Iklan skit jap...

Sapa mau order bedak Arab?...Shawl cantik...Baju Tshirt Muslimah and Bumble Bee storage Milk pada harga yang berpatutan??

Boleh gi sini...cuci mata... :)

DOMOKS GARAGE

Ok...meh kita masuk citer pasal tangga?

Anak korang kan umur baper tahun baru pass naik tangga?

Ammar dulu tak ingatla. Tak silap setahun lebih sedikit. Tangga kat umah PIL. Slow2 dia berlajar naik. Seriau juga la. Takut tergolek ke bawah je.

Sebab adik aku, Ayu, dulu dia kecik2 pernah tergolek tangga kat umah abang aku. Dari tingkat atas tu. Tapi tak sampai ke bawahlah. Meraung tak hingattt.

Semalam, kitaorg gi umah kaklong aku kat Bangi. Pastu ada budak kecit ni dah test try and cuba skill naik tangga. Punyerlah laju.. jenuh kejau dia..




Mummy jommm!


Sikit lagi dah separuh tangga


Yeahh..


Waaa..tinggi gak..


Sambung lagi..


Dah nampak dah...


Sikit lagi..dan lagi..


Ohh..my..dah sampai...

8 comments:

Allene said...

good job... =)

antalya said...

iskandar masa 10bln dh start menuju puncak.thanx god umah kami setingkat je.yg dia sebok panjat tu tangga umah paklong nye.separuh hari lepak umah tu, asyik la dia berulang ke situ nk panjat naik atas

atulhani said...

semalam.. saya lagi terkejut.. sepupup neesa yang sebaya dia tu.. setahun 7 bln.. naik tangga dengan berdiri (bukan merangkak)... laju pulak tuuu.. takut jatuh je. Neesa pandai naik tangga before setahun kot.. tapi dia takde la selalu sangat menghilangkan diri gi naik tangga..

hmm kena hati2 sket yer awak.. bahaya tau tangga ni. adik kita dulu masa kecik2, luka dahi kena 4 jahitan.. sebab jatuh tangga.

nur easy said...

dah jalan dah dia... sekejap je rasa

MyRule said...

Tq aunty allene :)

MyRule said...

Waaa...advance iskandar. Umah i pun x de tangga. Abis2 pun nak naik tangga kat umah in law. Tapi x bagi, sbb umah in law nyer tangga bahaya. Kat umah kakak ni tangga dia ok. Tu y lepaskan dia naik tu hehe

MyRule said...

Akid pun eksyen. Nak naik tangga berdiri ok. Cuak mummy dia kejap..hehe

MyRule said...

Akid jalan masa umur 9 bulan, lama gile dah rasa dia berjalan. Now tgh fasa melompat. Semua tempat nak lompat hehe