}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, May 21, 2013

Housewife again..

Salam semua... x jawab dosa..heheh

Tarik nafas dalam2...lepasssss..

Ok..aku kembali jadi housewife....

Yup..again.

Aku dah resign!

Setelah 5 bulan lebih..travel shah alam kl..balik lambat..balik dalam hujan..buat keja sorang2..stress..tension.. 2#bossrelaksnxpeduli# akhirnya aku resign.

Ermmm...Mula2 macam berat. Sebab gaji dah ok. Tapi apa guna duit jika hati tak gembira kan? Bila balik. anak2 nak main2, tapi aku dah penat fizikal and mental.

Takperla, kira macam pengalaman. Yang memang tak boleh nak lupa.

Mungkin ada hikmahnyer.

Ok. Cukup lah kot luahan hati aku. Tak mau citer panjang. Yang perit semua kasi simpan jauh2. Kasi yang manis2 je.

Masa last day tu, beberapa bebudak yang aku selalu lepak n gi lunch, buat potluck. Ok! sangat terharu. Sebab nasi lemak diorg masak sedap.. :)

Meh layan gambar... Tak banyak. Gambar aku pu takder..heheh


Tudung biru tu nama Hawa.. Dia la tokey potluck ni hehe


Fiza, Audi and abang Ali :)



Ni antara yang join. Ada beberapa orang x dapat join sebab bz. 








5 comments:

aziyana said...

takpe rezeki yg lebih baik menanti kalau niat kita baik untuk kebahagiaan anak :)

harzharun said...

babe..x salah pun kot keputusan u tu...

mulakan sesuatu yg baru...
mebe home schooling tuk anak?
mebe boleh jual something tuk sumber pendapatan...

semua boleh jadi kalau hati gembira kan...

MyRule said...

Aziyana..kan...rezeki tu luas..Allah yang tentukan :)

Harz..yup. Betul. Lama oo fikir. Tengah pk ni..apa nak buat lepas ni :)

Sufi MS said...

bukan senangkan nk buat keputusan jd housewife kan, tp insya'Allah klu kita niat betul2 ikhlas Allah s.wt ak an permudahkan jalannya :)

Ibu Najla said...

xpelah dear..ade rezeki lain tu. jd bisnesmummy maybe ;)