}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, November 21, 2012

Durian crepe

Salam semua..

Korang pernah rasa durian crepe x?

Sure kalau x pernah rasa, mesti pernah dengar kan?

Tetiba je hot giler durian crepe ni.

Akuvpun tetkena wabak durian crepe ni. Memula aritu macam x heran. Cakap ngan encik usrule, dia pun kata kawan dia dok sibuk ckp pasal durian crepe ni.

Pastu last week, malam ok..eh tengah malam, tulis kat status fb "sila tag jika jual durian crepe". Haa...berduyun2 yang tag. Pastu ada sorang tu dekat area rumah ni. Mula2 janji amik lusa. Tapi tetiba 15 min dua kata ade stock lebih?. Mau? Kalau mau sila pick up sekarang. Masa tu pukul 12 am!

Encik usrule dah tido ok. Pastu aku ckp x dapatlah. Then dia kata, hubby dia antar. Last kitaorg laki bini makan durian crepe kol 12.30 malam. Hebat x hebat heheh

Ok..kalau tanya pendapat aku la kan..aku prefer gi makan durian je la. Durian fresh. Pada aku, tak sampai expectation. Sedap..memang sedap, tapi takde la wow kan. Tapi selera lain2. Maybe org tu guna durian biasa2 je. Maybe kalau guna durian d24 mungkin WOW kot ;)

6 comments:

Zuraidah Butang said...

sile belajar buat ye...sy nak mkn free.

MyRule said...

Sila sponsor durian n whipping cream. Akak buatkan heheh

yuyu jannah said...

betul tu my... yuyu bru mkn mgu lepas..kecewa je lepas makan.

rDnA said...

Husbnd dina pun tak minat sgt durian crepe ni.dia prefer durian mkn camtu je..buat durian crepe pkai D24 mmg WOW la tp confirm harga org jual brrganda2 gak

MyRule said...

Yuyu, maybe kena try 2,3 penjual berbeza kot

MyRule said...

Dna, ade tau jual guna durian d24. Cuba try blogger muffin lover. X pun fb dia izah daut. X mahal. 3 rm 15 kot ke rm10. Dianyer dc pamjang. I macam nk order kat dia. Tp dia kat ampang la plak