}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Saturday, May 26, 2012

PD - Family Holiday 2012

Salam semua,

Nak type panjang, tapi Ammar ader kat sebelah. Tengah tunggu nak tgk video abc dia.

So, Kitaorang gi PD ni pada 12/5 -13/5 aritu.

Percutian pendek family Cik Puan Leila. Complete semua ada.

Kitaorang stay kat Ancasa suit and spa. Ambil 1 aparment 3 bilik and satu lagi apartment 2 bilik yang kami beli voucher kat Groupun. Memang berbaloi2. Bilik sangatlah besar and selesa. Tujuan kami hanya untuk relaks2, so aktiviti adalah mandi pool, laut and cari makan :)

Layan gambar je la ye, Gambar x tersusun ye


Sebelum naik banan boat





Cari makan sebelum balik


Rainbow and red valvet for besday girls


Pakngah Ammar banje ais skrim


Nenet..nenet..budak dah lama x jumpa nenet 



Tengok tu, semua nak nenet buatkan..


Ni lunch before balik, Kedai nasi ayam yang best..tapi panas..huhu


Maklong Ammar banje lunch b4 balik kl


Rainbow cake...for my sis from hubby dia..


3 sekawan



Makan..potluck...

Dinner kedai x best...cik ina ammar banje


Domok2




Domok...bila nenet bagi mandi laut...



4 comments:

Nens Collection said...

seronoknyerr..beramai2..hehe

Luv like this.... said...

seronknye..x pena lg dpt berkumpul reramai cmni..insyallah 1 ari nt :)

nur easy said...

happy gathering... sure double AH tu meriah sakan ;)

MyRule said...

nens....seronok...hehe

farhana, xper2. kena ader sefahaman bau senang nk handle :)

easy....happy sesangat. yup..diorg seronok betul..terutama ah senior