}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, March 19, 2012

Murah! Murah!

Pepagi dah online!

Hari ni dapat gaji..yeah!

So, lepas encik usrule balik tadi (kol 5am)..terus on notebook. Sementara hero comel 2 org tu tido.

Buka Groupon and terus click cuti2 di PD. Dari aritu memang nak beli. Mula2 memang nak ajak encik usrule gi bercuti, and PD adalah tempat pilihan sebab dekat. Adalah plak voucher Ancasa All Suites PD. Apa lagi. Terus beli bila dapat gaji.

Kitaorg beli Apartment 3 bilik sebab nak ajak mak and adik2 aku sekali. Ingat nak gi bulan 5 sebab nak celebrate besday adik2 aku sekali.

Ok..mari klick ye kengkawan

http://www.groupon.my/deals/travelcity/ancasa-allsuites-resort-and-spa/715996092

And satu lagi.. (shopping..shopping)

For those yang nak beli botol susu, pun ader voucher gak. Murah ok. Avent botol special edition tu. Ala..yang kaler biru and pink tu. Baru RM62 ok! Memang murah! Sila la beli. Aku nak beli gak even last 2 weeks baru beli botol sepcial edition tommee tippee ammar. Takper2...botol boleh simpan. X der expired

http://www.groupon.my/deals/national-deal/littlekids-com-my/716001984

2 comments:

amiey lee said...

wahh best nye g cuti2

MyRule said...

amiey... lama dah tak jalan2..huhu