}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, March 5, 2012

Entry Bersalin?

Salam semua..

Rasa macam nak buat entry bersalinkan Akid, tapi masa takder.

Tengah menaip ni pun Akid dah ek ek. Abang Ammar plak memang tido nyenyak kat sebelah Akid. Akid melalak meraung2 pun dia selamba jek tido.

Masa memang sangat2 cemburu. Kena tunggu dua2 tido baru boleh buka notebook. Err..yang penting abang Ammar la. Dia kena tido. Akid x tido x per lagi.

Kalau x, memang la. Dia akan kacau (sayang) Akid. Pastu dia kacau mummy dia plak. Memang take time lah nak adjust semua ni. Dapat2 encik usrule dah balik Shah Alam. Weekend jek ader. Sedih giler bila suami takder. Kalau x, amik sorang satu. Takla terasa sangat.

Menanti saat2 kembali ke Shah Alam.

PS: Entry bersalin nanti2 la ye.. :P

6 comments:

Imaan09 said...

haah laa..baby kita sama tarikh..hehe..tahniah dari saya..dah sepasang..saya dua2 gegirl

atulhani said...

tak menang tangan ye anak dua dah.. hihihi.. saya baru anak sorang.. btw..dalam pantang bila suami takde memang sedih kan.. huhu.. saya dulu 3 minggu tak jumpa suami macam lama sangat...

nur easy said...

takpe2... i tunggu...


p/s:terbayang juga kalau AF ada adik skrg ni.. terlayan ke tak? dahla dia super manja lagi.. nak dukung manjang

MyRule said...

imaan...thanks//my kids dua2 boys..:P

Atul..x menang tangan sebab kena kejau abang ammar lebih. Dia nak sayang akid, tapi cara dia kasar. Jaga Akid senang jek. Abanag Ammar yang semua benda dia nak explore. Aha, sedih..rasa ader kurang. Masa pantang abang Ammar dulu, encik usrule still kat melaka. So hari2 jumpa.. :)


Easy, AF tu qadaq yang setahun punyer..heheh

abang Ammar pun sama. Nak kokong...aduiii.. :)

Lilhafizsukhri Shoppe said...

you..
yuyu x tau pun awk dh bersalin, comel nye baby akid..jelesnya dh ada 2 org anak..bahagia..arghhhh nk mengandung skrg juga...

nnt bila pree, buat la entry bersalin..yuyu suka baca

MyRule said...

yuyu..bahagia memang bahagia :P

Insyaallah...nanti ader masa i buat entry ye..:)