}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, February 13, 2012

Sesi makan2 lagi

Salam..

Baby masih belum keluar lagi...even mummy dah pesan keluar la cepat. Mummy dah tak larat mau naik tangga opis yang 3 tingkat tu..~wink~

Last 2 weeks, sehari lepas birthday encik usrule, kitaorg ader family gathering lagi.

Kali kat Perantau Hill Sg merab.

Kitaorg memang selalu makan2 kat sini. Tempat dia besar and food dia sedap. Macam2 ada. Kali ni Nek chik and Tok chik Ammar HAfiy yang datang dari Kuantan belanja makan.

Tokchik Ammar convo pagi tu. Amik Master. Congratesss Bangchik. Lepas ni PHD plak ek. Belajar tak kira umur kan :)

Sempat gak gi beli Yogurt cheese Cake kat Secret Recipi untuk celebrate birthday encik usrule. The more the merrier kan. Nenek and Nekyang Ammar Hafiy pun ada turun dari Melaka. Cuma Tok Ngah and Co. jek cancel last minit dari JB.

Jom cuci mata seperti biasa..


Tengah recharge bateri



Set makanan yang di order


Tokchik and nek chik yang open table. Tokchik dapat hadiah sempena convo..


Makan...makan..


Kek Babah..


Babah potong kek..










4 comments:

Legally Pink said...

Kecikla perut u :)

MyRule said...

Dear..kecik ke?.. i rasa macam dah tak terlarat nak bawa dah.. :)

Princess Cindellyna said...

yay!tak lama lagi adik kuar.... bestnya kan!good luck ek mommy!!!tak sabar nk tgk baby comel..!

MyRule said...

Thanks Farah..tak sabar..hihii.. caner la rupa dia..:)