}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, February 2, 2012

Esok..

Ammar Jr.... nak kuar esok x?..

Kalau kuar esok..boleh share kek ngan babah...

Kalau nak kuar esok..kuar la ek..jgn malu2..mummy ngan senang hati terima.

Boleh mummy dapat elaun maternity 2 bulan.

And mummy pun dah takder mood mau buat keja (errr..keja pun takder sebab semua users dah malas nak keja)...hehehe

Jom kuar esok!!


Opsss..ni kek besday mummy Sabtu lepas... Kek babah mummy nak cari ke ice cream.. ~wink~

2 comments:

nur easy said...

semoga dipermudah kelahiran.. wah, mesti best kan dapat tarikh lahir sama2 ni.. dulu kita seru jg AF, tp dia lahir 3hari kemudian dr bday mummy dia.. hehe

MyRule said...

Easy...amin..thanks..

Aha..macam best kan? My bro sama besday ngan anak dia. Memang celebrate sama2. Takper2..3 hari tu pun boleh celebrate sama2 lagi..:)