}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, July 24, 2014

Kasih Abang...

Tajuk...memang sangat sweet. Arini nak citer pasal Ammar...Akid dan Hanin. Oo..lupa nak bagitau, nama our new gigirl ialah Haninda Aulia. Lama betul nak pilih nama dia tau. Even dah panggil Hanin pun x decide lagi.

Hanin tu maknanya kasih sayang. Aulia plak utk para anbia..wali...yang tertinggi la. Actually nama ni di simpan dari Akid dulu.

Mula2 dulu ingatkan both the domokss tak kisah ngan Hanin. Tapi bila Hanin dah ada depan mata...memang suprise betul la. Kitaorg memang prepare for the worst la. Sekali memang domokss sayang giler kat Hanin. Jap2 nak cium. Silap besar la siap cakap nak amik or pegang si Hanin tu. Yang lagi best...kalau Hanin nangis..masing2 jerit suh mami or babah angkat Hanin. Akid plak sangat sweet bila sanggup lapkan muntah Hanin, buangkan pampers and bila Hanin nak mandi sesiap amikkan losyen, minyak, alas getah dan etc. Series ok..rasa terharu.

Ammar plak, dia memang x nak lap kan muntah coz dia geli, tapi dia memang caring. Nak letak kat peha la, kat dada la, tidur sebelah la dan macam2 lagi. Kekadang diorg berdua ni boleh berebut si Hanin tu. Seriau tengok kalau dia berebut adik dia.












1 comment:

sha said...

comeinya hanin! tegak2 rambut dia. takyah sesusah sikat :) my aaira rambut kerinting, dah sikat pun org ckp mcm tak sikat rambut. haha