}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, July 22, 2014

12 cara untuk kekal sihat sepanjang Ramadan

Salam semua....

Fuh..fuh...mari tiup habuk beramai2. Ok...susah betul nak update blog sejak ada anak 3 ni. Ni pun update sambil Akid baring kat peha (dia muntah2 dan panas badan), Ammar plak tgh sibuk cakap2 ngan Hanin sambil main game kat tab dia. Hanin?? Tengah baring lepak2 kat sebelah ni. Nasib baik Hanin ni memag good girl. Senang jaga dia.

Siann Akid...lately ni dia dah 2 kali muntah2. Pastu sembelit sikit. Dah bawa gi doctor. Sekarang ni musim panas. Risau tengok bebudak ni tak sihat. Risau gak la kalau diri sendiri pun x sihat. Sape nak jaga diorang time encik usrule gi keja?

So, sebelum apa2..aku kena sihatkan diri sendiri dulu. Kena jaga diri elok2. So far Alhamdulilla, cuma kurang tidur sikit. Biasalah, ada baby baru lahir kan. Malam2 bangun susukan Hanin.

Camner nak jaga diri agar kekal sihat sepanjang bulan puasa ni? Haaaa...kat bawah ni ada 12 tips untuk kekal sihat dan bergaya.. :p



Senang je kan tips dia? Sure boleh follow. Jom kita cuba buat ramai2. Biar sihat..nanti sure masa raya nampak berseri2 je ~wink~



No comments: