}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, October 11, 2012

Kenapa SHAKLEE?

Kenapa Shaklee? Kenapa selepas 2 tahun?

Untuk sesiapa yang memang follow blog ni dari dulu, sure tau kan yang aku pernah pjj ngan ammar dan encik usrule.

Selama setahin setengah, dari pregnantkan ammar sampailah ammar umur setahun and pregnantkan Akid.

Dan setiap hujung minggu akan travel shah alam - melaka - shah alam. Kekadang singgah muar. Sebulan sekali encik usrule balik shah alam dengan ammar. Tak pernah gagal ok.

Dan juga, sure tau yang ammar menyusu susu ibi sepwnuhnyer selama setahun even dok ngan nenek kat Melaka.

Haaa, antara yang membantu adalah SHAKLEE!

Kalau fikir balik, penat ok. Sangat penat. Aku still travel dari Melaka sehari sebelum Ammar lahir.

Dan juga x lupa sesi mengepam susu di Shah Alam. 7 kali sehari, x pernah gagal. Err.. aderlah terskip skit. Tapi jarang arr.

Masa tu susu memang sgt pekat. Nampak macam susu awal ibu. Ramai yang ingat susu awal ibu. Ebm stok untuk Ammar memang penuh satu deep freezer. Ammar pun jarang demam. Alhamdulillah. Sangat2 jarang.

Aku pun mampu travel ketika pregnantkan akid. Bangun kol 5 pagi setiap hari isnin. Bertolak pukul 6 dari melaka n terus masuk opis. Hari jumaat plak masuk opis before kol 7 pagi and kol 5 petang dah shoot balik Melaka.

And dalam pantang Akid arity memang amik set pantang, set bf, esl and meal shake.

So, pada sesiapa yang nak cuba.. inilah masanya. Tak cuba tak tau kan?

Kalau berminat bolen call, pm whatsapp aku kat fb or 0122950892

Sekarang ader promosi esp n offer untuk set yang lain sempena pembukaan kedai ku ;)

No comments: