}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, April 9, 2012

Semakin terurus

Salam korang...

Huhuhu..Akid demam semalam. Sedih ok! Badan panas tapi nasib baik tak meragam.

Dah seminggu jadi full time housewife. So, keadaan dah sedikit terurus. Bolehlah. Ammar pun dah mula beri kerjasama and faham. Cuma, sometimes tu kalau datang aktif and semangat dia tu yang kelam kabut skit. Setakat lepuk adik dia tu biasalah. Sabtu aritu dia baring atas adik dia. Betul2 depan mata aku yang tengah pam susu. Agaknyer dia nak baring macam kitaorg selalu baringkan akid atas badan kitaorg and badan dia. Niat dah baik kan..cuma cara dia tu..

And Sabtu lepas kitaorg (sefamily) gi Gath UB. Dalam x kenal saper pun aku melangkah gagah gi. Nasib baik dia buat kat Shah Alam, kalau x memang tak tau la dapat gi ke tak. Encik usrule memberi kerjasama ngan permintaan wife dia yang dah berpantang selama 44 hari (pantang lah sangat kan) :p

Kat bawah ni ada gambar. Pinjam gambar  Puan manggokiwi


Series! aku bawa kamera, tapi x kuarkan langsung gara2 kitaorg berdua sibuk ngan akid and ammar. Apa pun, makanan best, orang2 nyer pun best. Have fun petang tu walaupun kejap jek.. :)

2 comments:

Nens Collection said...

dear..ammar awk yg 1thun 6 bulan kecik lagi, x heran la kalo die boleh buat adik camtu..ammar sy yg 2 tahun ni..pantang tgk baby..die nk peluk2..peluk tu bukan main semangat..haishh kasar betol..camne nk bg adik ni..hehe

MyRule said...

dia ssayanh tu. Boleh lagi diajar B-)