}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, April 18, 2012

Ketika budak 2 orang tu tengah tido.

Mummy pun amik kesempatan update blog :)

Fuhhhh....lama gak x update. Sekarang ni sussah nak tgk diorg tido berjemaah. Ammar memang time tido dia around kol 12-3pm. Akid plak x tentu. Ikut dan dia jek. Selalu..dia tido time ammar jaga. Pastu ammar tido dia jaga. Akid jenis baby yang x mau tido..huhu. Lepas x mau kena letak. Nangis..? jangan cakapla.. Aku rasa, jiran2 ni semua boleh tau kalau Akid takder kat umah.

Citer best! Ammar skang share susu ngan Akid. Jangan nampak aku pump susu, dia dah stadby kat depan. Aku abis pump je, dia ckp haus. Kalau dia tgh minum susu (FM) memang lah dia campak FM tu. Mau asli punyer. Akid tengah minum pun dia nak gak. Nangis2 mau. X bagi dia tarik botol tu. AKid?? Pasrah jek sebab x mampu nak melawan heheh. Kalau letak tepi memang selamatlah susu Akid tu. Ngan selamba Ammar boleh amik dan minum ngan selambanyer.. :)

Tapi..at the end, akid x der stock susu macam ammar dulu2. Ader pun setakat dalam 10 botol jek. Tawakal je la. Tak bagi sangat kesian kat Ammar. Ader sekali siap dia buat aksi jilat botol susu yang akid tgh minum. Haa..series!

Sedap ke botol susu akid tu?

Nanti kita citer pasal botol susu Akid plak ek.. bye...

PS: untuk cuci mata. Pic terbaru budak domok 2 org ni... ~wink~





6 comments:

Mrs Nageb said...

abang dah besar dah :)

atulhani said...

ya Allah tembamnya Akid.. awak naik kerja bila? so camna nanti stok susu kalo takde hihi

MyRule said...

mrs nageb, abang baby besar, adik baby kecik :-P

MyRule said...

atul, tembam. x larat nak dukung. i dah x keja. la ni tgh cari keja lain huhu

Nens Collection said...

OLOLO..KALO SUME MAU DUKUNG NI BENGKOK PINGGANG2 MAMA DIE NI..HEHE

MyRule said...

nens...mummy dia dah sakit2 pinggang ni..huhu