}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, February 16, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!


Giveaway ni DIA yang punyer..

"saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....(tidak lebih 200 patah perkataan")

Kerana kitaorg memang suka giler bergambar. Bukan setakat kitaorg anak beranak je yang suka giler bergambar, satu family besau suka bergambar. Adik2 aku, abang aku, kakak aku, anak2 buah aku, mak aku (nenek Ammar), pakcik makcik aku (nenek2 and datuk2 sedara Ammar) and x lupa gak sepupu sepapat aku. Pantang nampak kamera.Kitaorg nyer style gambar, semua ader. Tak caya?? Tgk kat bawah ni sebagai bukti..

















Gambar2 series, natural, sopan, skema.. Jgn cakap la kan..
Tidak teruploadlah daku..~wink~

Jadi..mau pilih kami untuk asah skill anda?
Kami pun mau asah skill berposing..

Sehati sejiwa kan kita..?




Yeah..mari beramai2 buat.. Saya TAG semua org.. :p

4 comments:

mrs zach said...

hahahah...giler sempoi la awk satu famili. dengan mak2 pun sempoi. ni kalau menang ni..sila panggil satu famili ok.baru happening. and byk moment :D

MyRule said...

mrs zach.. tq..tq.. diorg memang sempoi..havoc..lorat..and camera freindly.. Insyaallah..:P

Mama2Q said...

sangat2 suke tgk all these pictures...semua happening, paling best yang gambar your mum (?) yang jelirkan lidah tu..hahaha....memang sporting habis....

@By the way, baby kita lahir bulan yang sama yer..Qaid 8/9/2010...tapi sbb prem,keluarnya awal 4 bulan, makanya skrg baru mcm baby 4 bulan wp umur dah hampir 8 bulan...

MyRule said...

Mama2Q...tq..kitorg sgttt suka bergambar. Sekarang dah turun kat ammar.

Yup..tu my mom.. :P

ooo..actually ammar pun lahir awal sebulan dari due..sepatutnyer lahir hujung bulan 10. Pagi checkup, doc kata lambat lagi mau kuar..malam terus warded and then 3 jam after that lahir dah..:)