}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, April 24, 2014

Ganti puasa?

Salam semua...dah ganti puasa abis lom..? Hehe...dah la dah lama x update. Jenguk2 terus tanya pasal ganti puasa... :)

Bukan apa, aku tengah ganti puasa ni. Hari ni hari ke 4, ada 4 hari ni. Sempat ke x ni? Harap2 sempat la ek.

Time2 ganti puasa ni la semua benda nampak sedap. Eh! Orang sebut pun bunyi sedap je :)

Boleh plak kat group whatsaap ibu2 (makcik2ku n kakakku) cerita pasal ikan patin. Patin biasa la..buah la. Pais patin la patin masak lemak tempoyak la.. kan dah meleleh air liur..hehehe

5 comments:

Allene said...

bila ganti puasa mmg cmtu.
muncul la dalam otak ni macam2 menu. tp bila tak puasa nak makan apa pun xth.

MyRule said...

Haha..kan..macam3 nak makan..tapi bila dah buka..makan skit je

Ibu Najla said...

Wahhh...lama dh xblogwalking. Ape kabar hensem boys berdua tu? I kan...dr thn 2010 puasa penuh. Alhamdulillah... Harap2 thn ni pn sama. Tp risau sbb bf bb. Btl kate org bb boy mmg kuat nyusu.

MyRule said...

Welcome back dear :). Ye..i pun baru last year pose x penuh...huhu tu y malas nak ganti tu hehe. Ha...itu belum lasak baby boy lagi hehe

MyRule said...

Handsome boy 2 org tu je..sudah jadi bff dalam apa je plan diorg..mummy dia la yang dah mcm tarzan kat umah ni