}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, February 17, 2014

Rumah sewa Bandar Puteri, Bukit Tinggi Klang

Salam semua,

Pada sesiapa yang mencari rumah sewa di area Bandar Puteri Klang, rumah kitaorang akan kosong start bulan Januari 2014.


Rumah EndLot.

4 bilik 3 bilik air.

Double story.

Sangat dekat dgn GM klang, JJ bukit tinggi.

Ada highway KESAS to Klang dan Shah Alam.

Prefer Family melayu.

Sewa RM1000

Ok..jom..sape nak sewa, sila contact

0122850892 Asrul/Mai

Daaa....







13 comments:

Zuraidah Butang said...

nak sewa..leh dpt 100 sebulan tak.haha

Zuraidah Butang said...

nak sewa..leh dpt 100 sebulan tak.haha

MyRule said...

Sampai 2 kali komen...boleh..bole..pastu bagi kitaorg dok free kat sepang..muahaha

IndahSari Collection House said...

Salam. Nk tny rumah still availble lg k? Bandar puteri kt area mn ye? Sewa xleh nego dh k?

MyRule said...

Yup, still available dear. insyaallah, Bole nego lagi, whatsaap or call ye.. Kat jalan pending 6.

IndahSari Collection House said...

Area tu sblh ngn tmn sentosa kn?kerap banjir tak sis?

MyRule said...

Aha sebelah sentosa. So far x dgr plak banjir

harzharun said...

bestnya ada rumah tuk sewakan kat org...income bulanan tu....masyuk...

aku ni xde rumah pong lg..duk umah sewa je...

ms peknen qasyaf dulu, ada la wat personal loan...bli tanah..ingt, after 2,3 tahun nak buat rumah...tp tetiba, pergi resign, buka klnik pulak dah...saving dlm kwsp yg konon xnak guna sbb nak wat beli perabot pun dah licin sbb buka klinik...

hubby ckp, kalo klinik ok dlm 3,4 tahun lagi, boleh la buat atau bli rumah...

haishhh, dgn personal loan, dgn hutang bisness, pastu nak tmbh hutang rumah...habis, tahun bila la aku boleh pakai chanel...huuuuu.....

xpe lah xde rumah lg, asal boleh pakai hbeg chanel..boleh gitu?..hahaha..

eh, apasal aku mbebel kat sini plak ni...hihihi..kebetulan mmg tgh ckp psl rumah dgn hubby..haha

MyRule said...

Haha..ko ni buat aku gelak je la harz. Ala..kitaorg dok umah sewa gak. X dok umah ni coz encik usrule keja kat PJ, naik motor. So,, macam bahaya sbb KESAS ni x banyak motor n jalan motor sunyi je. Lagipun penat rasa nak handle ammar n akid dalam umah double story ni. X balik modal pun sewa, still kena top up skit lagi tok byt loan hehe.

Ok la tu. Ada gak tanah. Dok sana better la beli tanah n buat umah. Kat Shah Alam ni tak dapat nak buat camtu. Umah mahal..tanah lagi la huhu.

Kitaorg pun berabis gak la nak beli umah. Sbb beli umah second kan..kena kuat depo 10%. Yang lagi best, seminggu dua after bayar depo, kena VSS. Sedih tau. Tapi x perla..har umah makin naik kan..hehe

Ko mimpi nak pakai channel..aku plak mimpi nak jalan2 tempat best kat oversea...hahah

ima salsuzaima said...

assalamualaikum..mcm best je kak.nak book bleh ke? deposit brp?
ni num sy-0128706289

MyRule said...

Ok sis..dah whatsaap :)

Needa Ask said...

ade kosong lgi x?

MyRule said...

X de sis..dah ada penyewa