}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, November 26, 2013

Nak 15% diskaun untuk tudung??

Menarik tak tajuk? hehe..meh nak citer pasal tudung ni.

Korang pernah dengar pasal TUDUNG2U tak?

Kalau pernah..bagus..kalau tak, jom kita berkenalan :)

Actually tudung2u ni tudung online terbesar kat Malaysia ni. So, kalau dah terbesar of coz la banyak pilihan and boleh bagi harga murah. Jadi, memang best la cuci mata kat sini. Shopping kat sini lagi lah best kan..hehehe

Dapatlah plak dia tengah buat YEAR END SALE sekarang. Memang sangat sesuai la..

Ok..pilihan yang ada kat sini antaranya tudung bawal, tudung awning, shawl, tudung segi empat, anak tudung dn keronsang. See..jenis tudung pun dah banyak.

Antara tudung yang ada..







Cantik kan? Ok...korang kalau nak beli, jom aku bagi 15% diskaun. Nak tak? Untuk yang baca blog ni la. Korang kena bagi kod voucher kat bawah ni bila order


AKO2013

Ha..jangan lupa tau korang. La ni banyak kenduri..time2 cuti sekolah ni. Boleh bergaya ngan tudung baru. Harga sudah semestinyer murah la kan..

Sah sehingga 30 November 2013


Ok..bye :)

2 comments:

ibuhebat said...

saya dah guna kod diskaun tu! TQ! Harga dah memang murah drp pasaran.. dapat xtra diskaun lagi.. best2. hehe. .cuma kod tu agak confusing. Lepas 'AK' tu .. mcm nombor kosong. tapi rupanya huruf O. :)

MyRule said...

Haaa...murah kan..? Selamat bergaya.. :)