}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, October 30, 2018

Kami sudah berenam!

Salam...

Tiup habuk jap 😂

Lama betul tak singgah sini. Masih ada yang baca lagi ke blog ni? Kalau ada alhadulillah, kalau takde kita buat kenangan je la blog ni.

Apa nak cerita ye? Macam banyak, tapi ni pun curi2 masa untuk update. Kol 5 pagi, sambil nyusukan Hijaa.

Macam tajuk kat atas tu, YES..kami dah berenam. Our latest junior lahir 28/08/2018 di Hospital Putrajaya under FPP dengan Doktor Hamidah. Diberi nama Hijaa Adzki yang bermaksud Akal yang bijak. Abang Ammar, Abang Akid and kakda sangatla excited. Masing-masing kan dah besar. So dah reti nak main n jaga baby. Tu yang seronok sangat. Hijaa ni agak lain sikit dari abang2 n kakak dia. Sebab apa aku kata camtu? Sebab dia kuat nangis, tak nak letak, nak dukung je...hahaha. bertabahlah kan jaga budak comel ni.

Kami pun dah tak duduk Shah Alam, dah 2 tahun pindah Bandar Baru Salak Tinggi. Uishh..dah 2 tahun baru update ko pindah 😂.

Oklah..dah nak siapkan sarapan abang2 nak gi sekolah. Wasallam.

Ps: Jom tgk pic bebbudak ni

     Abang Ammar, Hanin and Abang Akid



                             Hijaa Adzki






No comments: