}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, September 24, 2015

Masa bersama Play-doh

Ammar suka main mainan ais krim. (Baca: aiskrim adalah mainan tanah liat =play-doh). Jangan ditanya kenapa dia panggil aiskrim ok.

Kalau kitaorang keluar shopping, dia mesti berhenti kat bahagian play-doh. Tau lama dah, dia sgt berminat nak dapatkan set play-doh tu, sekali dengan acuan dia. Budak2 kan, dia tengok iklan. So aritu, dapat email untuk blogger..play-doh. Ok..peluang jgn ditolak hehe

Bila bagitau ammar, play-doh on d way, dia memang excited. Masa tu dia kat Melaka. Rupa2 nya bila sampai, bukan je dia sotang je yang tak sabar nak main. Si akid n hanin pun sama ;)










Behind the scene..memang kelam kabutla nak handle tiga orang ni. Yang abang nak buat camni..akid camtu..hanin plak lebih nak mengacau. Sgt havoc..boleh bayangkan tak? Tapi memang seronok. Suka aktiviti camni. Masing2 nak keluarkan idea. Pastu bila time nak bergambar..masing sibuk nak pose..hehe.


Ok..kalau korang berminat meh joint even #playdohmonth2015 kat bawah ni

Don’t forget to join us at the Play-

Doh Roadshow this coming 


Saturday, 26 September 2015 at 

10am, 1 Utama Shopping Centre, 

Highstreet New Wing.

Read more http://www.life-muses.com/2015/09/play-doh-shape-a-colorful-community.html

Jangan lupa tau

No comments: