}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, April 30, 2014

WW

Thursday, April 24, 2014

Ganti puasa?

Salam semua...dah ganti puasa abis lom..? Hehe...dah la dah lama x update. Jenguk2 terus tanya pasal ganti puasa... :)

Bukan apa, aku tengah ganti puasa ni. Hari ni hari ke 4, ada 4 hari ni. Sempat ke x ni? Harap2 sempat la ek.

Time2 ganti puasa ni la semua benda nampak sedap. Eh! Orang sebut pun bunyi sedap je :)

Boleh plak kat group whatsaap ibu2 (makcik2ku n kakakku) cerita pasal ikan patin. Patin biasa la..buah la. Pais patin la patin masak lemak tempoyak la.. kan dah meleleh air liur..hehehe

Monday, April 21, 2014

Craving....something yang sweet..sejuk n menyegarkan

Lama x update..ooo...banyak sebenarnyer nak citer. Idea ada cuma masa dan kerajinan tu yang takde :)

Tadi jenjalan kat blog, ternampak resepi bubur sumsum. Macam best. Aku rasa macam x pernah makan. Tapi tengok resepi cam senang je kan..kan.

Ok..nak try la..jom..sape2 nak try jom la...  :)