}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, January 1, 2014

Selamat datang 2014

Selamat tahun baru semua :)

Selamat tinggal 2013 yang terlalu banyak kenangan yang mematangkan hidup.

Januari datang lagi. Bulan yang sangat2 bermakna. Bulan di mana aku akan berganjak umur :)

Azam? Aku buat azam bila nak buat. X yah tunggu tahun baru hehe. Seriesly, memang jarang sesangat buat azam tahun baru unless tahun tu nak amik SPM ke UPSR ke. Sebab dah tau by hook or crook memang kena hadap.

Januari ni juga aka next week adik aku kawen. Macam x caya je dia nak kawen. Abislaaa...tempat bermanja domokss. Kena share ngan cikwan dia secara rasmi next week :p

Oo..sebelum terlupa..senin depan ammar start school. Ala...school tu belakang umah je. Jalan 2 min je muahaha.
Nanti kalau sempat aku update pencarian school utk dia.

Last but not least mari tgk gambar pasport tok school dia :)