}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, November 26, 2013

Nak 15% diskaun untuk tudung??

Menarik tak tajuk? hehe..meh nak citer pasal tudung ni.

Korang pernah dengar pasal TUDUNG2U tak?

Kalau pernah..bagus..kalau tak, jom kita berkenalan :)

Actually tudung2u ni tudung online terbesar kat Malaysia ni. So, kalau dah terbesar of coz la banyak pilihan and boleh bagi harga murah. Jadi, memang best la cuci mata kat sini. Shopping kat sini lagi lah best kan..hehehe

Dapatlah plak dia tengah buat YEAR END SALE sekarang. Memang sangat sesuai la..

Ok..pilihan yang ada kat sini antaranya tudung bawal, tudung awning, shawl, tudung segi empat, anak tudung dn keronsang. See..jenis tudung pun dah banyak.

Antara tudung yang ada..







Cantik kan? Ok...korang kalau nak beli, jom aku bagi 15% diskaun. Nak tak? Untuk yang baca blog ni la. Korang kena bagi kod voucher kat bawah ni bila order


AKO2013

Ha..jangan lupa tau korang. La ni banyak kenduri..time2 cuti sekolah ni. Boleh bergaya ngan tudung baru. Harga sudah semestinyer murah la kan..

Sah sehingga 30 November 2013


Ok..bye :)

Friday, November 22, 2013

Leila&Co 2013CH Trip

Salam semua..

Leganyer, dapat update blog guna laptop..hehhe. Both domokss tengah tengok upin ipin. Kena pantas ni, kalau tak kang, si Akid sure datang  tekan2 keyboard. At the end memang x dapat type apa2 pun.

Ok, ni citer 2 minggu lepas. Awal Nov aritu. Trip Cik Leila ke Cameron Highland. Selalunyer kitaorang memang suka buat rombongan cik kiah. Tahun lepas kat PD. Kali ni plak celebrate birthday nenek Leila and abang ipar aku yang sulung.

This time pergi 3 kereta je. Apartment disponsor oleh kaklong aku. Kitaorang stay kat apt Ambank. Betul2 atas Ambank kat Tanah Rata. Depan area foodcourt. Tempat makan memang senang la. Kat bawah apt ada, melintas jalan pun banyak pilihan. Trip kali ni memang utk lepak2 je and beli jagung, sayur and keledek. Pastu makan ais krim strawberry. Very the relaks :) Gi pun kejap. Bertolak sabtu pagi (x pagi pun..around kol 10), ahad tengahari dah turun dari Cameron.

Mula2 memang hampir x jadi gi. Sebab Akid demam. 3 malam berturut2 badan dia memang panas. Tapi kesian plak kat Ammar. Dah seminggu dia dok excited nak gi tempat sejuk hehe. Kitaorang punyer plan, kalau Akid tak ok, kitaorang poskan Ammar je gi. Mak and lain2 boleh handle dia. Takde masalah. Tapi bila tanya dia, dia jawab nak gi ngan mummy, babah and akid. 10 kali tanya, tu la jawapan dia..kesian la plak. So, nak tak nak memang tawakal la gi. Siap bawa ubat bagai. Alhamdulillah..ok plak si Akid. Takde demam langsung. Dapat jalan kot.


Before gerak, berkumpul kat umah abangah kat Putrajaya dulu.


Ok..kitaorg x yah drive...yeahhh!!


Posing tetap posing..


Bincang..naik keta mana



KHM Strawberry Farm, kat Taman Sedia. Everytime memang gi kat sini. Kecik..tapi x ramai


Budak temok..muahahah








Sama besau dah ngan anak2 buah. Dulu kecik je diaorg ni

























Nekyang n nenek Leila domokss




Kek besday, ada budak bangun mengamuk tengah2 malam sbb nak makan kek..ammar..ammar..heheh



Ammar first dapat kek coz maklong rasa bersalah lambat potong kek..hehehe








Wednesday, November 6, 2013

Salam awal Muharam

Selamat tahun baru semua. Sorry...lewat sehari :)
Dan juga x lupa...Selamat ulang tahun yang ke 4... Semoga sampai ke Syurga...
Pstt... Kami nikah lepas Asar awal Muharam 4 tahun lepas. Hujan selebat2nyer :)
Ok. Bye!