}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, April 29, 2013

Menuju puncak....

Salam semua..

Iklan skit jap...

Sapa mau order bedak Arab?...Shawl cantik...Baju Tshirt Muslimah and Bumble Bee storage Milk pada harga yang berpatutan??

Boleh gi sini...cuci mata... :)

DOMOKS GARAGE

Ok...meh kita masuk citer pasal tangga?

Anak korang kan umur baper tahun baru pass naik tangga?

Ammar dulu tak ingatla. Tak silap setahun lebih sedikit. Tangga kat umah PIL. Slow2 dia berlajar naik. Seriau juga la. Takut tergolek ke bawah je.

Sebab adik aku, Ayu, dulu dia kecik2 pernah tergolek tangga kat umah abang aku. Dari tingkat atas tu. Tapi tak sampai ke bawahlah. Meraung tak hingattt.

Semalam, kitaorg gi umah kaklong aku kat Bangi. Pastu ada budak kecit ni dah test try and cuba skill naik tangga. Punyerlah laju.. jenuh kejau dia..




Mummy jommm!


Sikit lagi dah separuh tangga


Yeahh..


Waaa..tinggi gak..


Sambung lagi..


Dah nampak dah...


Sikit lagi..dan lagi..


Ohh..my..dah sampai...

Thursday, April 25, 2013

Bowling and domoks

Lama tak update pasal diorang kan? Haishhh...kesibukan kerja dan kepenatan. Pastu sibuk handle bizz online yang tak berapa meriah tu :)

La ni tengah tunggu encik usrule datang jemput. Hari ni kena gi ke site opis kat Pusat Bandar Damansara. Sejuk sangat sebab hujan lebat tadi.

So, sementara takde benda nak buat ni marilah kita cuci mata gambar domoks yang jadi supporter Pak Busu dia tournament Bowling UITM Shah Alam.

Monday, April 22, 2013

Bedak Arab

Salam semua...

Siapa pernah pakai bedak arab? Series kena cuba tau.

Sejak keja kat KL ni kan, memang masa tu sangatlah mencemburui. Dapat2 plak si Akid sekarang ni dah pandai. Pantang nampak aku pakai tudung. KOmpom nak dukung ok.

So, aritu saje2 je nak try bedak arab ni. Sebab dia 3 in 1. Pakai bedak ni je ok. Tak payah nak sapu pelembab semua tu. Aku beli warna Russet.

Memang sangat2 ok. Tak tipu. Malam je aku pakai pelembab bagai tu semua. Tapi kekadang lupa gak pasal kalau susukan Akid then terus tertido. Yang tak lupa, bersihkan muka and gosok gigi setiap malam.

Pastu, last week adik aku tunang. Haaa...kitaorang je make up kan dia. Aku and adik aku Ida. PAstu biasalah kan, dah start make up2 kan hall, anak2 buah, kazen2 semua datang tadah muka. Haaa...masa ni la aku kuarkan bedak arab aku. Aku touch up kan muka diorg. Termasuklah mak and kaklong aku. Sebab apa? sebab cepat..hehhe Bayangkanlah kalau nak touch up sorang2 step by step. Nangis ooo..

Nampak smooth sangat. Kaklong aku kata "muka dia kalau buat keja2 (masak2 kat dapur) mesti berminyak. Tapi bila pakai bedak arab, tak berminyak. Ok je. Blend cantik. Anak2 buah aku nampak kulit diorg blend je ngan bedak tu. Pastu semua orang suh aku orderkan. Aku pun survey2 la.

Ok..korang nak order x? Kalau nak, meh aku bagi harga promo..

RM42 Exclude postage
50g

Memang antara harga murah la. Aku dah survey. So kalau berminat Pm carretem@gmail.com / whatsapp 0122850892

Antara kelebihan bedak arab ni

-halal dan boleh dibawa solat
-harga yg berbaloi dan tahan 3-4 bulan
-3 in 1(powder,foundation n moisturizer)
-tahan selama 8 jam
-bedak ni boleh serap ke dlm kulit dlm masa 1 minit dan mberi kesan semulajadi
-sangatt berkesan bila berpeluh lagi cantik,shining dan glowing
-bedak ni wangi
-bedak ni ikut darah pemakai
-boleh cover kulit bminyak
-melindungi jeragat dan jerawat
-dpt mgecutkan jerawat
-muka semakin gebu dan lembut
-UV protection

Cara menggunakannya:
- Basahkan span
- Sapukan span pada bedak
- Ratakan ke seluruh muka

Pss: Aku pakai Russet






Saturday, April 13, 2013

Giveaway...

Rasa macam nak buat giveaway la. Kita LIKE LIKE gitu.

Ok ka?

Tuesday, April 9, 2013

Update : Shawl



Salam korang.. :)

Ada yang dah sold out ya..


Ok...seperti sneak preview hari tu kan, arini aku nak upload gambar shawl2 yang menjadi pilihan ramai.

So sempena pebukaan Domoks Garage, kita bagi harga PROMO!!

Stock terhad tau...siapa cepat dia dapat :)

Harga Asal RM39

Harga PROMO RM37 jekkk...

Material : Polymix/Chiffon

Size: + – 174 cm x 47 cm

Jom Like FB Domoks Garage

Domoks Garage




Sold out

001


002


003


004


007


008


 009


Sold out

010


011


012


013


014


015




Saturday, April 6, 2013

Harga PROMO SHAWL sempena pembukaan kedai...

Salam korang.. :)


Ok...seperti sneak preview hari tu kan, arini aku nak upload gambar shawl2 yang menjadi pilihan ramai.

So sempena pebukaan Domoks Garage, kita bagi harga PROMO!!

Stock terhad tau...siapa cepat dia dapat :)

Harga Asal RM39

Harga PROMO RM37 jekkk...

Material : Polymix/Chiffon

Size: + – 174 cm x 47 cm

Jom LIKE

Domoks Garage




001


002


003


004


007


008


 009


010


011


012


013


014


015

Wednesday, April 3, 2013