}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, October 24, 2012

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Salam semua

Balik kg x?

Kitaorang balik malam ni kot.

Raya Muar dulu, pastu baru balik Melaka.

Ok, pada sesiapa yang nak order esp ke, trial set bf ke, kecantikan ke or vit c saje boleh msg, pm or whatsapp kat 0122850892.

Harga promosi ye sempena kitaorg buka kedai ye.

Nak COD area Muar or Melaka pun boleh.

Last but not least, hati2 beraya tau ;)

Friday, October 19, 2012

Resepi ESP

salam semua,

Sekarang ni Esp masih lagi ader promo.

Masih sempat lagi kalau nak beli ngan harga promo.

Beli 6 percuma 1.

Nak beli 1 pun boleh je ;)

Satu lagi, sempena aku baru start jadi distributer Shaklee ni, aku bagi harga special ye.

Nak tau msg or whatsapp 0122850892

Banana smoothies shaklee

Sebiji pisang yang masak
Susu segar
Horliks
Sesudu besar esp
Sesudu besar milkshake
Esen vanila
Ais batu

Campurkan semua then blend

Yummy n healthy!!


Thursday, October 18, 2012

Wordless Wednesday


Thursday, October 11, 2012

Kenapa SHAKLEE?

Kenapa Shaklee? Kenapa selepas 2 tahun?

Untuk sesiapa yang memang follow blog ni dari dulu, sure tau kan yang aku pernah pjj ngan ammar dan encik usrule.

Selama setahin setengah, dari pregnantkan ammar sampailah ammar umur setahun and pregnantkan Akid.

Dan setiap hujung minggu akan travel shah alam - melaka - shah alam. Kekadang singgah muar. Sebulan sekali encik usrule balik shah alam dengan ammar. Tak pernah gagal ok.

Dan juga, sure tau yang ammar menyusu susu ibi sepwnuhnyer selama setahun even dok ngan nenek kat Melaka.

Haaa, antara yang membantu adalah SHAKLEE!

Kalau fikir balik, penat ok. Sangat penat. Aku still travel dari Melaka sehari sebelum Ammar lahir.

Dan juga x lupa sesi mengepam susu di Shah Alam. 7 kali sehari, x pernah gagal. Err.. aderlah terskip skit. Tapi jarang arr.

Masa tu susu memang sgt pekat. Nampak macam susu awal ibu. Ramai yang ingat susu awal ibu. Ebm stok untuk Ammar memang penuh satu deep freezer. Ammar pun jarang demam. Alhamdulillah. Sangat2 jarang.

Aku pun mampu travel ketika pregnantkan akid. Bangun kol 5 pagi setiap hari isnin. Bertolak pukul 6 dari melaka n terus masuk opis. Hari jumaat plak masuk opis before kol 7 pagi and kol 5 petang dah shoot balik Melaka.

And dalam pantang Akid arity memang amik set pantang, set bf, esl and meal shake.

So, pada sesiapa yang nak cuba.. inilah masanya. Tak cuba tak tau kan?

Kalau berminat bolen call, pm whatsapp aku kat fb or 0122950892

Sekarang ader promosi esp n offer untuk set yang lain sempena pembukaan kedai ku ;)

Wednesday, October 10, 2012

WW



Monday, October 8, 2012

Shaklee!

Salam korang semua ;)

psstt!

Nak bagitau ni..

Aku skang agent Shaklee.

Setelah 2 tahun consume Shaklee akhirnya terbuka hati mau jadi agent.

Nantikan promosi pembukaan kedai aku ya.

Jgn malu2 nak tanya ke, beli ke.

Aku baru je minum esp plus susu sejuk n milkshake. Sedap!

pst: esp ader promosi bulan ni tau ;)

Monday, October 1, 2012

Exam PPTM

Salam semua...

Lama x berupdate kan?

Ok mau citer pasal exam PPTM ni. Kalau nama penuh dia. Exam Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29.

Aritu masa balik Melaka, ada surat untuk exam ni. Nasib baik kat area Shah alam. 10 min aje dari umah.

Camner nak ckp ek. Ramai giler yang amik exam ni. Study tu memang tak la. Apa pun tak la. Dengah hero2 handsome 2 org ni. Baru nak pegang TAB, sorang kat kaki, sorang kat kepala hehhe

Jadi, hari Sabtu aritu gi ngan niat sekadar mencuba basib je la. Ader rezeki lulus la. Kalau x, kita usaha lain. Eh! encik usrule pernah lulus exam gov ni tau. Sejak b4 kawen lagi. Sampai skang tak dipanggil interview. Kalau skang dipanggil comfirm la tak gi kan. Gaji dah jauh beza.

So, motif arini, jangan berharap ye... :p